Publika sa oduševljenjem pjevala zajedno sa Marijom

Zavoliš me najgoru, dobit ćeš me najbolju, svakom život da koliko može podnijeti – pjevalo je u petak više od 7.000 prisutnih na koncertu pop pjevačice, Marije Šerifović. To je ujedno pjesma kojom je popularna pjevačica započela svoj koncert u tuzlanskoj dvorani Mejdan. Rekord posjećenosti Mejdana je oborila upravo Marija, a publika je sa oduševljenjem pjevala hitove više od dva sata zajedno sa njom.

This slideshow requires JavaScript.

Pjesmu “Molitva” publika je otpjevala od prve do zadnje riječi, a pjevačica nije krila oduševljenje, jer kako kaže time su pokazali da su prepoznali kvalitetnu muziku i da u njoj uživaju. Ova pjesma je ujedno donijela Mariji Šerifović pobjedu na Eurosongu 2007. godine. Kao i uvijek, pjevačica je pjevala energično i sa puno emocija, od početka do kraja koncerta. Po tome je i prepoznatljiva, jer kako kaže da isto pjeva i pred 50 ali i pred 50.000 ljudi. Ta energija i emocija su prepoznate u njenom nastupu, u žaru sa kojim pjeva svaku svoju pjesmu. Publika je više od dva sata uživala uz njene hitove, a na ovom koncertu ona je otpjevala i svoj najnoviji hit “Svoja i tvoja”, čime je, uz pjesme “Sama i nervozna” i “Pametna i luda” zaokružena njena triologija.

Atmosferu upotpunili i Marijini gosti

This slideshow requires JavaScript.

Gosti na koncertu su upotpunili već uzavrelu atmosferu koja je te noći bila i više nego očigledna. Mirza Selimović, Milica Pavlović, te mlade zvijezde granda Armin Jusufović i Azra Jusić također su priuštili publici nezaboravne trenutke.

Kao šlag na tortu, Verica Šerifović dočekana je sa gromoglasnim aplauzom te je zajedno sa publikom otpjevala pjesmu “Ne dam bolu”. U duetu sa svojom kćerkom ona je otpjevala i hitove “Ti mi uvek trebaš” i “Ah što ćemo ljubav kriti”. Na kraju samog koncerta popularna pjevačica Marija rekla je kako  se nada da neće proći mnogo vremena do njenog narednog koncerta u Tuzli.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s