“Kad te bajka sastavi, a život rastavi”

Promocija knjige “Kad te bajka sastavi, a život rastavi” u BKC-u Tuzla

Hrvatske autorice Emina Pršić i Ivana Šešo će u subotu, 11.06.2016.godine, u maloj galeriji BKC-a Tuzla promovisati svoju novu knjigu. Ono čime se ova knjiga bavi jeste prihvatanje različitosti, gdje autorice opisuju zamršenost odnosa, svaka iz svoje perspektive. Ova knjiga, iako nije klasična knjiga za samopomoć, donosi savjete i uči nas šta možemo očekivati od ljubavi, te šta, kako i kada jasno reći, da nam veza ne bi skliznula na kolosijek promašenih očekivanja.

1pozivnicaw11
Fotografija preuzeta sa tuzlarije.ba

Knjiga pod nazivom “Kad te bajka sastavi, a život rastavi” je njihova druga zajednička knjiga. Njihova prva zajednička knjiga “Nedostaje? Ne. Dosta je!” doživjela je veliki uspjeh i proglašena je najprodavanijom domaćom publicistikom. U prvoj knjizi autorice su se bavile zacjeljivanjem rana nakon propale ljubavi, a sada se vraćaju na početak i uče nas što očekivati od ljubavi, što, kako i kada jasno reći da nam veza ne bi skliznula na kolosijek promašenih očekivanja.

Ova uzbudljiva knjiga i nosi podnaslov: Usklađivanje jezika ljubavi. Bajka, još može imati sretan kraj. Ali ne onaj “i živjeli su sretno do kraja života”, nego kako Ivana i Emina kažu “i živjeli su svjesno do kraja života”…

Izvor: 1pozivnicaw11http://www.rtvslon.ba/konacno-i-u-tuzli-kad-te-bajka-sastavi-a-zivot-rastavi/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s